вторник, 18 мая 2010 г.

Фен-Шуй в бізнесі

Віра у фэн-шуй повсюдно поширена в Азії. Для китайців життя в гармонії з природою - норма, єдино правильний спосіб життя, якого необхідно дотримуватися впродовж усього життєвошо шляху. В Європі також  до рекомендацій геомантів прислухаються все частіше. Мабуть, захоплення Фен-Шуй і прийшло в країни Європи, як мода на екзотику, проте сьогодні положення справ змінилося. Жодна ділова людина, яким би матеріалістом вона не була, ніколи не відмовиться від можливости, що надається, заручитися підтримкою позитивних космічних сил, привернути успіх на свій бік. Ось чому відповідно до правил давньокитайського навчання нині проектуються і будуються як житлові, так і комерційні будівлі, влаштовуються офіси і кабінети керівників.
Фен-Шуй в бізнесі
Вважається, що хороший Фен-Шуй здатний збільшити успіх людини, а поганий - цілком позбавляє її. Людина, яка володіє хорошим Фен-Шуй, викликає довіру до себе, володіє енергією, що дозволяє добитися успіху. Люди з поганим Фен-Шуй вразливі, їх переслідують невдачі, будь-які комерційні проекти з їх участю завершуються крахом. У вас виникли проблеми у взаєминах з підлеглими, просуванням по службі, ви втратили добре ставлення керівництва, допомоги і підтримки колег? Так, чому би вам не спробувати залучити успіх на своє робоче місце, не обладнати його згідно з правилами Фен-Шуй?
Успіх в бізнесі приходить до того, хто забезпечив всі умови для його залучення і збереження. Для хорошого положення справ в бізнесі важливий, перш за все, Фен-Шуй будівлі, в якій розташовуються офіси і виробничі приміщення. Якщо ж підприємство займає цілий комплекс будівель, то необхідно враховувати їх взаємне розташування і оточення.
Фен-Шуй
 в бізнесі
Будівля - це не лише захист від негоди, місце, де зручно зберігати і виробляти продукцію, вести справи і приймати клієнтів. Окрім суто архітектурних і захисних функцій будь-яка комерційна будівля виконує і не менш важливу психологічну. Робота в ньому ведеться не роботами, а людьми, а їх поведінка і настрій визначається багато в чому навколишнім їх оточенням.

Фен-шуй. Секрети успіху

Рубрика: Про Фен-Шуй
01.02.2009 |
Багато хто з нас вірить в прикмети усвідомлено, хтось дотримується їх інтуїтивно. Але факт залишається фактом, більшість прикмет прийшли до нас з далекого минулого і утворилися вони не на порожньому місці. Спробуємо розглянути знайомі нам прикмети з боку Фен-Шуй.
Якщо людина сидить напроти кута столу або кут направлений на нього, то це обіцяє самотність і відсутність взаємності, а з точки зору Фен-Шуй виступаючі кути меблів окрім взаємності заберуть у вас успіх, гроші і навіть здоров'я.
Фен-шуй. Секрети успіху
За народною прикметою не можна нічого передавати через поріг, вітатися і прощатися. Ця прикмета виникла від звичаю закопувати прах померлої людини під порогом. Вважалося, що дух може втрутитися у взаємини між живими людьми, якщо щось робити через поріг. Згідно з Фен-Шуй поріг, це нібито кордон, який може зруйнувати стосунки людей.
Фен-шуй. Секрети успіху
Не можна готувати їжу з поганим настроєм, оскільки вся жовч і злість, погані емоції від вашого настрою переходять в їжу. Вважалося, що такою їжею можна було навіть отруїтися.
Багато хто з нас відчував дискомфорт від того, що хтось стоїть за спиною. І зовсім не важливо це рідна людина або хтось сторонній. Згідно з Фен-шуй - найслабкіше місце людини - це його спина. Тому, аби захистити свій тил, необхідно мати за спиною стіну або ширму, якусь огорожу. Звичай ставити дітей у кут, теж має просте пояснення. Наші предки вважали, що кут забирає у людини енергію. Дитину, яка провинилася, ставили в кут, аби з неї пішов надлишок негативної енергії.
Фен-шуй. Секрети успіху
Потріскане або розбите дзеркало може впливати на самопочуття людини. Це пов'язано з тим, що зображення ділиться на багато частин. Це може негативно відбитися на здоров'ї людини. Але, якщо ви носите з собою дзеркало, намагайтесь, щоб воно було направлено дзеркальним боком назовні, тоді воно "відзеркалить" всю направлену на вас негативну енергію. А якщо повісити невелике дзеркало над дверима або вікном, то жодна погана енергія не проникне в дім.

 

Залучаємо багатство в будинок

Рубрика: Фен-шуй вдома
31.01.2009 |
Кімнати. Для налаштування житла на грошовий успіх у Фен-Шуй особливе місце відводиться південно-східній частині житла, вважається що саме ця частина житла є головним місцем для залучення багатства в будинок. Для оформлення цієї частини житла потрібно звертати увагу на все, від використання при оформленні колірної гамми до того що, де і як стоїть в цій частині житла. Вважається що найбільш вдалим для залучення багатства буде використання зеленої або синьо-блакитної колірної гамми. При оформленні житла, важливо використовувати натуральні елемени обробки. Меблі мають бути з натурального дерева, не зайвими такоє є живі квіти і картини із зображенням природи. Важливо не лише те, як оформлена кімната, важливе також і те, що в ній знаходиться. У Фен-Шуй для залучення грошового успіху особливе місце займає вода і все що з нею пов'язане.
Залучаємо багатство в будинок
Залучаємо багатство в будинок
Сильним засобом для залучення грошей є фонтан. Вважається що вода, що б'є ключем, служить джерелом багатства в будинку. Зрозуміло що для фонтану в звичайній квартирі не завжди знайдеться місце, тому наступним за значимістю джерелом багатства в будинку пов'язаним із водою є акваріум з рибками. У Китаї риба завжди вважалася символом достатку і гармонії, навіть само слово «риба» в китайській мові рівне за значенням із словом «статок, багатство».
Залучаємо багатство в будинок
При виборі акваріума варто зважати на те, що у Фен-Шуй вітається гармонія в усьому, тому акваріум має бути не дуже великим, або дуже маленьким. Маленький акваріум «заважатиме» зростанню грошового успіху, а дуже великий і громіздкий буде не стільки джерелом великого багатства, скільки джерелом великих проблем для вас.

Комментариев нет:

Отправить комментарий